Apie keliautojų užrašus

Sveiki! Esu Egidijus Meištas. Atradęs keliavimą dviračiu supratau, jog kiekvienas žmogus, tarsi žvakė, regėdamas apšviečia aplinką, kurią patiria eidamas savuoju gyvenimo keliu. Jis lyg maža sąmonės dalelė, savo patyrimus perduodanti kitiems ir tokiu būdu prisidedanti prie bendro sąmonės plėtimo. Gal todėl dažnas žmogus turi potraukį kelionėms?

Kad ir kaip ten būtų, manau, ne kiekvienas žmogus gali keliauti. Ne visi, leidžia sau keliavimą po tolimas šalis ar neištirtus kraštus. Ir Ne kiekvienam, kuris gali – leidžia aplinkybės. O galiausiai, neturime tiek laiko, kad vieni patys visur pabūtumėm ir viską patirtumėm. Būtent todėl kuriu šią svetainę, kuri suteikia galimybę keliaujantiems (visai nesvarbu, toli ar po savo kiemą) pasidalyti savo įspūdžiais, pastebėjimais bei patarimais su kitais žmonėmis.

Taigi, kviečiu ir kitus keliautojus (visiškai nesvarbu kuo keliaujančius, laivais, lėktuvais, dviračiais ir t.t.) pasidalyti savo kelionių įspūdžiais ir pamąstymais su kitais skaitytojais, kurie gal būt negali keliauti ar dvejoja dėl krypties. Nors pavieniui ir negalime visko patirti ir apkeliauti, tačiau dalydamiesi galime!

Norinčius pasidalyti savo kelionių įspūdžiais prašau su manimi susisiekti elektroniniu paštu: info eta viekelis taškas lt. Taip pat gali kreiptis ir norintieji prisijungti prie šios svetainės rašytojų komandos 😉