Stalinio kompiuterio naujinimas

Nors daug kas galvoja, kad staliniai kompiuteriai savo populiarumu užleido vietą nešiojamiems, plančetams bei telefonams. Visgi tai nėra tiesa. Staliniai kompiuteriai vis dar gali pasiūlyti geriausią darbo vietos ergonomiką, galią, talpą ir pigiausią, bei paprasčiausią aptarnavimą. O kur dar atnaujinimo galimybės.

Štai, kad ir šis, vidutinės klasės žaidimų kompiuteris, leidžiantis žaisti visus žaidimus aukščiausiais nustatymais prie FHD raiškos, buvo surinktas vos už kelias šimtines, kombinuojant turimas, naujas ir naudotas detales.
Šis konkretus kompiuteris buvo visiškai pilnai veikiantis, tačiau šiek tiek senstelėjęs ir labai vargdavo leisdamas naujausius žaidimus. Buvo nuspręsta jį atnaujinti. Korpusas su maitinimo bloku, taipogi kietas ir SSD diskai liko tie patys. Esama pagrindinė plokštė, procesorius, bei operatyvioji atmintis buvo parduoti antrinėje rinkoje, kaip nebrangus, veikiantis komplektėlis, kuris pasitarnaus žmonėms, kuriems aktualu ne tiek žaidimai, kiek pigus kompiuteris. Toje pačioje rinkoje buvo surastas panašus komplektas, tiktai su kur kas modernesne AMD Ryzen gen.2 platforma. Tada nupirkta nauja vaizdo plokštė, viskas kruopščiai perrinkta, ištestuota, švariai įdiegta operacinė sistema. O savininkas džiaugiasi puikia grafika ir smagiai leidžia laiką virtualiame pasaulyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.